Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Brigitte Balfoort,De etiquettebijbel
  • Brigitte Balfoort,De etiquettebijbel
Brigitte Balfoort,De etiquettebijbel
De etiquettebijbel
op de werkvloer
€ 19.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


U heeft het vast al eens gehoord: `De jongere generatie kan niet eten, de oudere generatie kan niet tweeten`. Toch zijn deze vaardigheden in een snel veranderende wereld even belangrijk, zeker op professioneel vlak. Geen wonder dat we weer hunkeren naar richtlijnen op de werkvloer en hedendaagse etiquetteregels voor de multiculturele bedrijfswereld.

Want hoe uitstekend uw product ook is of hoeveel diploma`s u ook op zak heeft, u bent nog steeds uw eigen visitekaartje. Zegt u nu `u` of `jij` tegen een klant? Bestaat er nog zoiets als `casual friday` op kantoor? En hoe eten we sushi tijdens een zakenlunch zonder door de mand te vallen?

In De etiquettebijbel op de werkvloer geeft etiquetteconsultant Brigitte Balfoort tal van praktische tips, zowel voor de doorgewinterde zakenman als voor de pas afgestudeerde professional.

Brigitte Balfoort is de Vlaamse autoriteit inzake etiquette. Ze volgde een opleiding aan de gerenommeerde Minding Manners-school in Londen. De journaliste is ook royalty-experte en werkt
mee aan het VTM-magazine Royalty, het blad Royals en heeft meegeschreven aan biografieën over koning Filip, koningin Mathilde en de koninginnen van België.

http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/de-etiquettebijbel-op-de-werkvloer


Extra informatie:

Paperback / softback
Oktober 2016
418 gram
221 x 144 x 19 mm
EAN: 9789089245274
Houtekiet

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen