Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • ,Brieven van belang
  • ,Brieven van belang
,Brieven van belang
Brieven van belang
onvergetelijke correspondentie
€ 25.00

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00


"Grappig, tragisch, vlijmscherp, historisch, lyrisch, romantisch en opzettelijk beledigend: deze verbluffende verzameling oude en eigentijdse brieven is mijn boek van het jaar. U zult er geen genoeg van krijgen.' Stephen Fry
Brieven van belang is een selectie uit de onvergetelijke brieven van Letters of Note, een razend populaire website met meer dan 70 miljoen bezoekers.
Van de hartverscheurende afscheidsbrief van Virginia Woolf tot het recept voor scones dat Queen Elizabeth ii aan President Eisenhower stuurde; van het eerste gebruik van de afkorting omg – in een brief aan Winston Churchill – tot Gandhi's smeekbede aan Hitler; en van de hartverwarmende brief met goede raad van Iggy Pop aan een jonge fan tot een opmerkelijke sollicitatiebrief van Leonardo da Vinci: de meer dan honderd brieven in dit boek vormen een lofzang op geschreven correspondentie.
Met brieven van: Zelda Fitzgerald, Iggy Pop, Fidel Castro, Leonardo da Vinci, Charles M. Schulz, Anaïs Nin, Fjodor Dostojevski, Bette Davis, Charles Darwin, Roald Dahl, Albert Einstein, Elvis Presley, Dorothy Parker, John F. Kennedy, Groucho Marx, Charles Dickens, Katharine Hepburn, Kurt Vonnegut, Mick Jagger, Hunter S. Thompson, Emily Dickinson en vele anderen.
Shaun Usher is auteur en de beheerder van de populaire website lettersofnote.com. Gezien de getergde reacties van zijn vrienden op zijn onvermogen om hun telefoontjes, mailtjes en brieven te beantwoorden, is het opzienbarend dat juist hij zich opwerpt als conservator van correspondentie. Brieven van belang is zijn eerste boek.


Extra informatie:

Paperback / softback
September 2015
1309 gram
280 x 204 x 30 mm
EAN: 9789057597473
Podium Uitgeverij

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00