Welkom op onze vernieuwde site
Gratis verzending vanaf € 25

  • Brad Warner,Een godloze kijk op God
  • Brad Warner,Een godloze kijk op God
Brad Warner,Een godloze kijk op God
Een godloze kijk op God
een zenboeddhist over God
€ 22.75

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00


Na een seculiere opvoeding ging Brad Warner op zoek naar een hogere macht en kwam uit bij het boeddhisme, ondanks dat het boeddhisme geen god aanbidt. Nu is hij best-selling-auteur en geeft hij als zenboeddhist een unieke kijk op de vraag of God bestaat. Na zijn wereldreizen en inwijding als monnik, mengt Brad Warner zich op een originele manier in het debat over het bestaan en de aard van God.

Kan zen helpen een verklaring te geven? Kan een atheïst in God geloven? Mag iemand die in God gelooft nog twijfelen? Waarom praten wij over God? Is dit een ouderwets begrip? Brad Warner zag uiteenlopende ideeën over God die geen enkele verbinding met elkaar hebben. In Een godloze kijk op God komt hij met zijn antwoorden en neemt hij ons mee op zijn voortdurende zoektocht naar God en beschrijft hij zijn geloof in God.

Brad Warner is naast Soto-zenmonnik en leraar ook punkbassist, filmmaker en blogger. Hij woonde lange tijd in Japan en werd er boeddhist. Later schreef hij enkele populaire boeken over het zenboeddhisme. Hardcore Zen (2003) is zijn eerste boek.

Extra informatie:

Paperback / softback
130 pagina's
Met illustraties
November 2014
297 gram
210 x 130 x 19 mm
EAN: 9789056703295
Asoka

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00