Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Bill Mensema,Turquoise dagen
  Turquoise dagen
  Decade 5
  € 16.00
  24 Bij u in huis op: woensdag
  Bestel vóór: 21:00
  U2, Simple Minds, Echo & The Bunnymen, DAF, Killing Joke, Bauhaus en Allen Ginsberg: dat zijn de destijds grotendeels beginnende artiesten die in de jaren ’80 kwamen optreden in jongerencentrum Vera In Groningen, een van de belangrijkste pijlers van het Nederlandse clubcircuit. De hoofdpersoon van Turquoise dagen is in Vera de beheerder van de artiestenruimte. Hij maakt dan ook van dichtbij deze megacreatieve periode in de muziek mee.

  Turquoise dagen is het vijfde deel in de Decadereeks en het is weer een heerlijke schelmenroman. De reeks vertelt in tien delen het verhaal van de jaren ’80, de jaren van punk, doem en crisis. Decade is geschreven in Bill Mensema’s uitzonderlijke schrijfstijl. Kenmerkend zijn de heldere scènes, het unieke gebruik van dialogen, de humor, slapstick, herhaling en overdrijving. Zelf spreekt Mensema het liefst van Vlotteratuur

  In de pers werd deze reeks al vergeleken met het werk van Nescio, Campert, Brusselmans en de bamiballenromantiek van P.F. Thomése’s J. Kessels trilogie.  Extra informatie:
  Decade 5
  Paperback / softback
  180 pagina's
  Januari 2023
  259 gram
  202 x 125 x 20 mm
  EAN: 9789054524182
  Uitgeverij Passage

  24 Bij u in huis op: woensdag
  Bestel vóór: 21:00