Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  Betty Koster,Hollandse Kaas
  Hollandse Kaas
  € 25.99
  Bij u in huis op: vrijdag
  Bestel vóór: 21:00  Nederland is hét kaasland. In Hollandse kaas tref je de heerlijkste kazen uit ons land en het hele plaatje er omheen: de makers, de dieren, het gras en het landschap. Kaasexpert Betty Koster reisde het hele land door voor haar selectie van de ruim 40 meest bijzondere kazen. Van een Camembert uit Friesland en kaas uit de Beemster tot verse kaas van de Wadden, en uitleg over het grote verschil van rijping van verschillende kazen. Dit is Kosters verhaal over haar passie voor schapen-, geiten- en koeienkaas.

  Betty Koster geldt al jaren als dé kaasexpert van Nederland. Zij is - samen met haar man - eigenaar van fromagerie L`amuse in IJmuiden en Amsterdam. Betty levert kazen aan toprestaurants en reist langs leveranciers en klanten in binnen- en buitenland.

  Fotograaf Desiré van den Berg legde deze bijzondere kaasreis vast: de verschillende seizoenen, het melken om vijf uur `s ochtends, de ontmoetingen met de boeren en het productieproces.
  Extra informatie:

  Hardback
  240 pagina's
  Met illustraties
  September 2018
  861 gram
  248 x 168 x 27 mm
  EAN: 9789089897657
  Terra

  Bij u in huis op: vrijdag
  Bestel vóór: 21:00