Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Bette Westera,Hidde Haan vloog naar de maan
  • Bette Westera,Hidde Haan vloog naar de maan
Bette Westera,Hidde Haan vloog naar de maan
Hidde Haan vloog naar de maan
€ 14.99
Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`Hidde Haan vloog naar de maan` is een kinderboek vol versjes die geschikt zijn voor kinderen vanaf 7 jaar en AVI-verantwoord zijn. Want gedichten zijn leuk voor iedereen, óók voor beginnende lezers - laat dat maar aan Bette Westera over! In de 29 gedichtjes in deze bundel stelt ze steeds opnieuw een dier voor dat een klein avontuur beleeft. De vele grapjes, spelletjes met klank en Westera`s karakteristieke eigenwijze rijm maken deze versjesbundel een feest om zélf te lezen. Een fijne kennismaking met poëzie voor AVI-lezers en kinderen die net AVI-uit zijn. De versjes zijn met een oplopende moeilijkheidsgraad in de bundel opgenomen, zodat ze met de lezers meegroeien.

Het werk van Barbara de Wolf is de perfecte match bij de komische versjes: in haar collages geeft ze de dieren met al hun typische eigenschappen een heel eigen gezicht.
Recensie:
Hebban.nl
HannekeMSL 08-07-2022
'Een geweldige bundel vol versjes over dieren waardoor kinderen ongetwijfeld poëzie (meer) gaan waarderen. Samen met de mooie illustraties in collagestijl, waaraan je het werk van Barbara de Wolf kunt herkennen, is dit een must-have voor in je klas.'

Extra informatie:

Hardback
72 pagina's
Met illustraties
Juni 2022
318 gram
238 x 171 x 13 mm
EAN: 9789025776398
Gottmer

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen