Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Berthel ter Steege,De zakenreiziger
De zakenreiziger
Luchtvaarttarieven en tickets - Algemene reiskennis - Vervoer, verblijf en verzekeringen - Zakenreisbestemmingen
€ 60.00
  (Loose-leaf) Thuisbezorgen

  • Levertijd:
  • 7-14 werkdagen
  • Gratis verzending


Reisbureaus die diensten en producten voor de zakelijke markt aanbieden vragen steeds beter opgeleide werknemers. De zakenreiziger is een zeer complete onderwijsmodule over zakenreizen waarmee de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid zullen zijn op de hoge eisen die de moderne reisbranche stelt.

Met De zakenreiziger als lesmateriaal leren studenten hoe zij op deskundige wijze richting en inhoud kunnen geven aan de hectische en steeds veranderende praktijk van de internationale reiswereld. Op basis van op de praktijk gebaseerde ‘cases’, en door middel van vele vragen en opdrachten, verwerven zij de algemene reiskennis nodig voor de zakelijke markt. Ook raken zij vertrouwd met ticketing, taxen en in luchtvaart gebruikte documenten, en leren zij hoe luchtvaarttarieven worden berekend. Met een uitgebreide praktijkopdracht oefenen zij het samenstellen van een zakenreis. Wanneer de bestudering van het boek met goed gevolg is afgerond heeft de student een goede basis voor de functie van junior travel consultant.

Het is belangrijk om het juiste tarief van een vliegreis te kunnen bepalen. Uitgangspunten bij het schrijven van dit boek zijn geweest: de student een methode aan te leren om het juiste tarief van de luchtvaartmaatschappij te bepalen (carrier tarief) en om met de stappenplanmethode het juist IATA-tarief te berekenen. Het boek behandelt naast de berekening van luchtvaarttarieven ook zaken als ticketing, taxen en EMD (deel 1A t/m 1D), de algemene reiskennis van de zakelijke markt (deel 2) en de producten/diensten die daar geleverd worden (deel 3). Ook worden de zakenreisbestemmingen (deel 4) behandeld.

De stof sluit aan bij de eisen van het keuzedeel zakenreizen van het MBO en HBO. Het lesmateriaal sluit aan bij de eisen van de kwalificatiedossiers Zelfstandig medewerker travel & hospitality en Leidinggevende travel & hospitality. Daarnaast is het nuttig bij de voorbereiding op het examen voor het wereldwijd erkende diploma IATA/UFTAA Foundation. De structuur en paginering van de nieuwe druk is niet gewijzigd.

Berthel ter Steege is officieel geaccrediteerd als docent door IATA Montreal. Zij schreef ook de modules De Vakantiereiziger en Vakantiereisbestemmingen.Extra informatie:

Loose-leaf
498 pagina's
Met illustraties
Maart 2019
2069 gram
315 x 279 x 63 mm
EAN: 9789463012409
Eburon