Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Berthel ter Steege,De vakantiereiziger
  De vakantiereiziger
  Algemene reiskennis; Vervoer, verblijf en verzekeringen; Reissomberekeningen
  € 60.00
  Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


  Kleine reisbureaus of grote touroperators: allemaal vragen ze steeds beter opgeleide werknemers. Met deze zeer complete onderwijsmodule over vakantiereizen zijn de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid op de hoge eisen die de moderne reisbranche stelt.

  Met De vakantiereiziger als lesmateriaal leren studenten hoe zij op deskundige wijze richting en inhoud kunnen geven aan de hectische en steeds veranderende praktijk van de internationale reiswereld. Op basis van op de praktijk gebaseerde ‘cases’, en door middel van vele vragen en opdrachten, verwerven zij de algemene kennis nodig voor de toeristische reismarkt. Ook raken zij vertrouwd met vervoermiddelen, verblijf en verzekeringen en leren zij hoe reissommen worden berekend.

  De vakantiereiziger sluit aan bij de eisen van de kwalificatiedossiers Zelfstandig medewerker travel & hospitality en Leidinggevende travel & hospitality. Daarnaast is bestudering van het boek geschikt voor cursussen en opleidingen die studenten voorbereiden op een baan in de reiswereld. De handige ringband geeft docenten en studenten de mogelijkheid eigen materiaal toe te voegen.

  Berthel ter Steege is officieel geaccrediteerd als docent door IATA Montreal. Zij is de auteur van de verwante modules Vakantiereisbestemmingen en De Zakenreiziger.


  Extra informatie:

  Loose-leaf
  450 pagina's
  Met illustraties
  Mei 2020
  1989 gram
  310 x 272 x 63 mm
  EAN: 9789463012980
  Eburon

  Levertijd: 5 tot 7 werkdagen