Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Berthel ter Steege,De Zakenreiziger
  • Berthel ter Steege,De Zakenreiziger
  • Berthel ter Steege,De Zakenreiziger
  • Berthel ter Steege,De Zakenreiziger
  • Berthel ter Steege,De Zakenreiziger
  • Berthel ter Steege,De Zakenreiziger
  • Berthel ter Steege,De Zakenreiziger
  • Berthel ter Steege,De Zakenreiziger
De Zakenreiziger
Luchtvaarttarieven en tickets - Algemene reiskennis - Vervoer, verblijf en verzekeringen - Zakenreisbestemmingen
€ 60.00
  (Loose-leaf) Thuisbezorgen

  • Levertijd:
  • 7-14 werkdagen
  • Gratis verzending


Reisbureaus die diensten en producten voor de zakelijke markt aanbieden vragen steeds beter opgeleide werknemers. De zakenreiziger is een zeer complete onderwijsmodule over zakenreizen waarmee de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid zullen zijn op de hoge eisen die de moderne reisbranche stelt.
Met De zakenreiziger als lesmateriaal leren studenten hoe zij op deskundige wijze richting en inhoud kunnen geven aan de hectische en steeds veranderende praktijk van de internationale reiswereld. Op basis van op de praktijk gebaseerde ‘cases’, en door middel van vele vragen en opdrachten, verwerven zij de algemene reiskennis nodig voor de zakelijke markt. Ook raken zij vertrouwd met ticketing, taxen en in luchtvaart gebruikte documenten, en leren zij hoe luchtvaarttarieven worden berekend. Met een uitgebreide praktijkopdracht oefenen zij het samenstellen van een zakenreis. Wanneer de bestudering van het boek met goed gevolg is afgerond heeft de student een goede basis voor de functie van junior travel consultant.
Het is belangrijk om het juiste tarief van een vliegreis te kunnen bepalen. Uitgangspunten bij het schrijven van dit boek zijn geweest: de student een methode aan te leren om het juiste tarief van de luchtvaartmaatschappij te bepalen (carrier tarief) en om met de stappenplanmethode het juist IATA-tarief te berekenen. Het boek behandelt naast de berekening van luchtvaarttarieven ook zaken als ticketing, taxen en EMD (deel 1A t/m 1D), de algemene reiskennis van de zakelijke markt (deel 2) en de producten/diensten die daar geleverd worden (deel 3). Ook worden de zakenreisbestemmingen (deel 4) behandeld.
De stof sluit aan bij de eisen van het keuzedeel zakenreizen van het MBO en HBO. Het lesmateriaal sluit aan bij de eisen van de kwalificatiedossiers Zelfstandig medewerker travel & hospitality en Leidinggevende travel & hospitality. Daarnaast is het nuttig bij de voorbereiding op het examen voor het wereldwijd erkende diploma IATA/UFTAA Foundation. De handige ringband geeft docenten en studenten de mogelijkheid eigen materiaal toe te voegen.
De 20ste druk is gewijzigd ten opzichte van eerdere drukken: In deel 1C en 1D hoeven de studenten zelf geen berekeningen meer te maken. Wel moeten zij nog steeds de fare calculation invullen. Alle berekeningen staan gegeven (in tegenstelling tot de vorige drukken). De hoofdstukken 33, 35 en 36 zijn vervallen. De hoofdstukken over de zakenreisbestemmingen zijn uitgedund en beperken zich tot de belangrijkste bestemmingen/landen.
Berthel ter Steege is officieel geaccrediteerd als docent door IATA Montreal. Haar bedrijf Tansferama organiseert cursussen IATA en cursussen voor de reisagent. Zij schreef ook de modules De Vakantiereiziger en Vakantiereisbestemmingen.Extra informatie:

Loose-leaf
434 pagina's
Met illustraties
April 2020
1944 gram
313 x 274 x 63 mm
EAN: 9789463012966
Eburon