Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Bert Verdonck,De kleine LinkedIn voor Dummies
  De kleine LinkedIn voor Dummies
  Voor Dummies
  € 9.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Wil jij weten hoe je het succesvol kunt inzetten? In de volledig bijgewerkte nieuwe editie van De kleine LinkedIn voor Dummies lees je hoe je een aantrekkelijk persoonlijk profiel opstelt en je doelen efficiënt realiseert. Je krijgt handige tips voor het opstellen van een bedrijfsprofiel, je ontdekt hoe je lid wordt van een groep en je leert hoe je diverse tools kunt gebruiken om het maximale uit je netwerk te halen.

  Bert Verdonck is LinkedIn-expert, social media master trainer en lifehacker. Samen met zijn internationale team geeft hij presentaties en trainingen aan grote organisaties zoals Adecco, BNP Paribas, Canon, Deloitte, Engie, Orange en RBS. Bovendien is hij auteur van De kleine WhatsApp voor Dummies.  Recensie:
  NBD Biblion
  16-02-2022
  'Ten slotte is er nog ruimte voor tips & tricks en extra tools, plus nog wat algemene weetjes. De prettig leesbare tekst is to the point. Nuttige info voor de beginner. Handig zakboekje, spaarzaam geïllustreerd met zwart-witte schermafbeeldingen. Klein formaat. Ongewijzigde herdruk.'

  Extra informatie:
  Voor Dummies
  Paperback / softback
  Met illustraties
  November 2021
  134 gram
  165 x 117 x 10 mm
  EAN: 9789045357867
  Voor Dummies

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen