Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  • Bert Dijkstra,Anneli, tussen zwart en wit
  • Bert Dijkstra,Anneli, tussen zwart en wit
Bert Dijkstra,Anneli, tussen zwart en wit
Anneli, tussen zwart en wit
De andere kant van de woke-wereld
€ 22.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenMET VOORWOORD VAN CATHERINE KEYL

Anneli is het fascinerende waargebeurde levensverhaal van de Zuid-Afrikaanse sterke sociale vrouw Anneli Bronkhorst, die altijd verbinder tussen wit en zwart probeert te zijn.

Als kind zag Anneli hoe haar vader – een blanke boer - van zijn erf werd verdreven door de hoeders van de apartheid, als opstandige studente probeerde ze de kloof tussen de rassen te overbruggen, als rebelse jongste medewerker op de Zuid-Afrikaanse ambassade in Den Haag was ze de luis in de pels van een omstreden regime en als BeNeLux-directeur van South African Tourism in Amsterdam trof ze vaak dichte deuren.

Anneli is bekogeld met eieren en – toen Nelson Mandela president werd van Zuid-Afrika – op handen gedragen. Ze heeft in Nederland de schoonheid van haar vaderland gepromoot en in Zuid-Afrika het bloed van een vriend – slachtoffer van Kill de Boer – op moeten dweilen. Anneli verloor in haar rijke leven veel, maar niet haar humor en de hoop dat het ooit beter wordt in het Afrikaanse land dat ze lief heeft.

Bert Dijkstra is schrijver/journalist en liefhebber van het Afrikaanse continent. Anneli is zijn derde boek.


Extra informatie:

Paperback / softback
224 pagina's
Met illustraties
Juli 2022
297 gram
209 x 146 x 18 mm
EAN: 9789083209425
Ezo Wolf

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen