Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  • Bernardine Evaristo,Meisje, vrouw, anders
  • Bernardine Evaristo,Meisje, vrouw, anders
Bernardine Evaristo,Meisje, vrouw, anders
Meisje, vrouw, anders
€ 15.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenWinnaar Booker Prize‘Dit is literair vuurwerk dat je gelukkig maakt.’ – De Groene AmsterdammerTwaalf personages van kleur zijn elk op zoek naar iets – een gedeeld verleden, een onverwachte toekomst, een plek om thuis te komen, een geliefde, een sprankje hoop. Van Londen tot Schotland, van een non-binaire socialmedia-influencer tot een 93-jarige vrouw op een boerderij. Evaristo brengt hen op meesterlijke wijze samen en herinnert ons aan datgene wat ons verbindt in tijden van verdeeldheid.

Meisje, vrouw, anders (Girl, Woman, Other) werd bekroond met de prestigieuze Booker Prize.‘Een messcherpe, levenslustige symfonie van stemmen’. – De Standaard‘Elena Ferrante meets Zadie Smith, met humor.’ – Trouw‘Net zo wervelend als haar tocht langs uiteenlopende, krachtig uitgewerkte personages en hun geschiedenissen in alle windstreken, is Evaristo’s manier van schrijven.’ – de Volkskrant ****


Extra informatie:

Paperback / softback
496 pagina's
April 2022
613 gram
216 x 138 x 42 mm
EAN: 9789044546767
De Geus

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen