Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Bear Grylls,Brandstof voor je brein
Brandstof voor je brein
Dagelijks bouwen aan een gezonde mindset
€ 25.99
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Nog niet verschenen
  • Verwacht op: 07-06-2023
  • Gratis verzending


Bear Grylls gebruikt zijn survival-ervaringen om in 365 peptalks principes door te geven die hem hebben geholpen een positieve mindset te ontwikkelen. Samen met Will van der Hart, expert op het gebied van mentale gezondheid, biedt Grylls in dit boek praktische tips om je weerbaarheid te vergroten, af te rekenen met stress en te groeien in zelfvertrouwen.
Het boek is ingedeeld in acht thema’s, zodat je zelf kunt kiezen met welk onderwerp je het eerst aan de slag gaat. Wijsheid, strijd, motivatie, moed, relaties, zelfzorg, geloofsleven en doorzettingsvermogen.

Brandstof voor je brein reikt niet alleen principes aan, maar helpt je ook om daadwerkelijk nieuwe gewoonten te ontwikkelen, die je dagelijks leven veranderen.

Bear Grylls is een Britse avonturier, televisiepresentator, motivatietrainer en schrijver van actieboeken. Hij beklom al op zijn 23e de Mount Everest en is bekend door survival-programma’s op Netflix en Discovery Channel. Zijn deelname aan de Alphacursus ziet hij als zijn grootste avontuur ooit.


Extra informatie:

Paperback / softback
400 pagina's
Juni 2023
572 gram
215 x 141 x 37 mm
EAN: 9789033803697
Ark Media