Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Bart de Best,Continuous Planning
  • Bart de Best,Continuous Planning
Bart de Best,Continuous Planning
Continuous Planning
een publicatie in de Continuous Everything reeks
Continuous Everything
€ 35.95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagenContinuous Planning is een aanpak om grip te krijgen op veranderingen die aangebracht worden in de informatievoorziening teneinde de outcome verbetering van de bedrijfsprocessen te realiseren en daarmee de bedrijfsdoelen te behalen.

De aanpak is gericht op meer niveaus waarbij voor elke niveau een Agile planningstechniek wordt aangereikt die de hoger liggende planning verfijnt.

Op deze manier kan er zowel op strategische tactisch als operationeel niveau een planning worden gemaakt en wel op een Agile wijze die zo min mogelijk overhead en zoveel mogelijk waarde creëren.


Dit boek is een publicatie in de Continuous Everything reeks. De content bestaat uit de bespreking van de planningstechnieken zoals de balanced scorecard, enterprise architectuur, product vision, roadmap, epic one pager, product backlog management, release planning en sprint planning. Tevens wordt aangegeven hoe deze technieken aan elkaar zijn gerelateerd.

Daarnaast geeft dit boek aan hoe Continuous Planning in te richten in uw organisatie op basis van het paradigma van de verander-manager en architectuurprincipes en -modellen.

Met deze integrale agile benadering van planning heeft u een krachtig gereedschap in handen om de strategie van uw organisatie planmatig op te pakken en daarmee uw bedrijfsdoelen te realiseren.Extra informatie:
Continuous Everything
Paperback / softback
130 pagina's
Met illustraties
November 2021
381 gram
290 x 206 x 9 mm
EAN: 9789492618504
Leonon Media

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen