Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Bart de Best,Continuous Learning
  • Bart de Best,Continuous Learning
Bart de Best,Continuous Learning
Continuous Learning
een publicatie in de Continuous Everything reeks
Continuous Everything
€ 39.95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagenContinuous Learning is een aanpak om grip te krijgen op de competenties die nodig zijn om de strategie van uw organisatie te realiseren.

Continuous Learning biedt Human Resource Management hiertoe een aanpak die stap voor stap de organisatiebehoeften competenties verkent en deze behoeften omzet in competentieprofielen. Een competentieprofiel is hierbij gedefinieerd als de set van kennis, kunde en gedrag op een bepaald Bloom level die een bepaald resultaat oplevert.

Competentieprofielen worden vervolgens samengevoegd in rollen die op hun beurt functies vormen. Op deze wijze wordt een Agile functiehuis verkregen.

Dit boek is een publicatie in de Continuous Everything reeks. De content bestaat uit de bespreking van het Continuous Learning model dat u helpt om stap voor stap een value chain strategie naar een persoonlijke roadmaps voor medewerkers te vertalen.

Tevens geeft dit boek aan hoe Continuous Learning in te richten in uw organisatie op basis van het paradigma van de verander-manager en architectuurprincipes en -modellen.

Met deze agile benadering van HRM heeft u een krachtig gereedschap in handen om de competenties op het gewenste niveau van uw organisatie te krijgen.


Extra informatie:
Continuous Everything
Paperback / softback
136 pagina's
Met illustraties
November 2021
398 gram
290 x 206 x 9 mm
EAN: 9789492618528
Leonon Media

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen