Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Bart de Best,Continuous Design
  • Bart de Best,Continuous Design
Bart de Best,Continuous Design
Continuous Design
een publicatie in de Continuous Everything reeks
Continuous Everything
€ 56.45
Levertijd: 5 tot 7 werkdagenContinuous Design is een aanpak die beoogt om DevOps teams vooraf kort na te laten denken over de contouren van het te realiseren informatiesysteem en tijdens het Agile project het design te laten groeien (emerging design). Hierdoor worden interface risico’s voorkomen en wordt essentiële kennisoverdracht geborgd ter ondersteuning van beheer en het nakomen van wet- en regelgeving. Elementen die de continuïteit van een organisatie waarborgen.

Dit boek is een publicatie in de Continuous Everything reeks. De content bestaat uit het Continuous Design Pyramid model waarin de volgende design view zijn gedefinieerd: business, solution, design, requirements, test en code view.

Het Continuous Design omvat de gehele lifecycle van het informatiesysteem. De eerste drie views worden ingevuld op basis van moderne ontwerptechnieken zoals de value stream mapping en use cases. De nadruk van het effectief toepassen van een Continuous Design ligt echter in de realisatie van het informatiesysteem en wel door het design te integreren in de Behaviour Driven Development en Test Driven Development alsmede en Continuous Documentation.

Met deze Agile benadering van een design heeft u een krachtig gereedschap in handen om grip te krijgen op een Agile ontwikkelproject.Extra informatie:
Continuous Everything
Paperback / softback
170 pagina's
Met illustraties
Juli 2021
484 gram
290 x 206 x 11 mm
EAN: 9789492618481
Leonon Media

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen