Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Bart de Best,Continuous Deployment
  • Bart de Best,Continuous Deployment
Bart de Best,Continuous Deployment
Continuous Deployment
een publicatie in de Continuous Everything reeks
Continuous Everything
€ 39.95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagenContinuous Deployment is een holistische Lean Production aanpak die beoogt om op een incrementele en iteratieve wijze continue software te deployen en te releasen waarbij time to market en hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Het woord ‘holistisch’ verwijst naar de PPT-begrippen: People (multiple expert), Process (kennis van bedrijfs- en beheerprocessen) en Technology (applicatie en infrastructuur programmeren. Door de incrementele en iteratieve deployments wordt fast feedback mogelijk omdat fouten eerder in productie van de CI/CD secure pipeline worden waargenomen. Hierdoor wordt waste gereduceerd omdat de herstelacties sneller zijn omdat deze eerder worden gevonden en sneller kunnen worden opgelost.

Dit boek is een publicatie in de Continuous Everything reeks. De content bestaat uit het behandelen van Continuous Deployment aan de hand van een definitie, business case, architectuur, ontwerp en best practices. Begrippen die hierbij worden besproken zijn het veranderparadigma, het toepassen van Continuous Deployment, een stappenplan voor het planmatig inregelen van Continuous Deployment en vele patterns om deployments te laten plaatsvinden. Op deze wijze bent u snel weer up-to-date op het gebied van de DevOps ontwikkelingen op het gebied van Continuous Deployment.Extra informatie:
Continuous Everything
Paperback / softback
118 pagina's
Met illustraties
November 2021
349 gram
290 x 206 x 8 mm
EAN: 9789492618511
Leonon Media

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen