Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Bart de Best,Continuous Assessment
  • Bart de Best,Continuous Assessment
Bart de Best,Continuous Assessment
Continuous Assessment
een publicatie in de Continuous Everything reeks
Continuous Everything
€ 39.95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagenContinuous Assessment is een aanpak die beoogt om DevOps teams zich op een continue wijze zich te laten ontwikkelen qua kennis en kunde op het gebied van business, development, operations en security. Dit boek geeft een hulpmiddel om de DevOps teams bewust te maken waar zij staan qua ontwikkeling en welke eerstvolgende stappen zij kunnen zetten om zich te ontwikkelen.
Dit boek is een publicatie in de Continuous Everything reeks. De content bestaat uit de business case voor Continuous Assessment, de architectuur van de twee assessment modellen en de assessment vragenlijsten.
Het DevOps Cube model is gebaseerd op het idee dat DevOps vanuit zes verschillende perspectieven van een kubus kunnen worden bekeken te weten: ‘Flow’, ‘Feedback’ en ‘Continuous Learning’, ‘Governance’, ‘Pipeline’ en ‘QA’.
Het DevOps CE model is gebaseerd op de Continuous Everything perspectieven te weten: ‘Continuous Integration’, ‘Continuous Delivery’, ‘Continuous Testing’, ‘Continuous Monitoring’, Continuous Documentation’ en ‘Continuous Learning’.
Dit boek is een uitstekende spiegel voor ieder DevOps team dat snel een compleet beeld wil vormen van op te pakken DevOps best practices.Extra informatie:
Continuous Everything
Paperback / softback
138 pagina's
Met illustraties
Juli 2021
408 gram
290 x 206 x 9 mm
EAN: 9789492618474
Leonon Media

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen