Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Ashley Audrain,De duw
  • Ashley Audrain,De duw
Ashley Audrain,De duw
De duw
€ 12.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen‘De vrouwen uit deze familie... we zijn anders.’


Blythe Connor wil niet dat de geschiedenis zich herhaalt.
Violet is haar eerste kind en ze zal haar dochter alle liefde geven die ze verdient. Alle liefde die haar eigen moeder haar niet gaf.
Maar eerstgeborenen zijn nooit gemakkelijk. En Violet is veeleisend en onrustig. Ze lacht nooit. Al snel gelooft Blythe dat ze niets goeds kan doen - dat er zelfs iets heel erg mis is. Of met haar dochter, of met haarzelf.
Haar man, Fox, zegt dat ze het zich verbeeldt. Maar Violet gedraagt zich bij hem anders. En hij kan niet begrijpen wat Blythe zelf als kind heeft meegemaakt. Niemand kan dat.
Blythe wil een goede moeder zijn. Maar wat als dat niet genoeg is voor Violet? Of voor haar huwelijk? Wat als ze het onheil niet kan zien aankomen?
Moeder en dochter. Engel of monster?
We kunnen niet kiezen wie onze kinderen zijn - of wie we zelf zijn...
De duw is een verslavende, aangrijpende en onweerstaanbare roman die alles wat je dacht te weten over het moederschap in twijfel weet te trekken. Het is een boek over de vraag wat we zijn verschuldigd aan onze kinderen, en hoe het voelt als je als vrouw niet wordt geloofd.


Ashley Audrain (1982) werkte in het verleden als publiciteitsmanager bij Penguin Books Canada. De duw is haar debuutroman en verschijnt in meer dan dertig landen. Audrain woont met haar man en twee kinderen in Toronto.
Extra informatie:

Paperback / softback
288 pagina's
Januari 2021
404 gram
214 x 137 x 27 mm
EAN: 9789044644739
Prometheus

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen