Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Arie Bleijenberg,Nieuwe mobiliteit
  • Arie Bleijenberg,Nieuwe mobiliteit
Arie Bleijenberg,Nieuwe mobiliteit
Nieuwe mobiliteit
na het autotijdperk
€ 19.00

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Het autoverkeer is de afgelopen 50 jaar stormachtig gegroeid. Onze steden, onze economie en ons gedrag hebben zich aangepast aan de flexibiliteit en snelheid van de auto. We zijn een `autosamenleving` geworden. Maar de auto heeft ons ook hardnekkige files gebracht en milieuvervuiling. Hoe zal onze mobiliteit zich de komende decennia ontwikkelen? Komt er misschien een einde aan het `autotijdperk`? En hoe ziet duurzame mobiliteit eruit?

In `Nieuwe mobiliteit` ontkracht Arie Bleijenberg vanzelfsprekendheden. Subsidies voor openbaar vervoer en elektrische auto`s zijn geen effectief middel om milieuvervuiling te verminderen. Het oplossen van files is geen goed kompas voor een sterke economie. Bleijenberg ontvouwt een brede en verassende visie op de fundamentele krachten die de ontwikkeling van onze mobiliteit bepalen.

Arie Bleijenberg is ruim 25 jaar betrokken bij de mobiliteitsproblematiek. Door zijn werk als onderzoeker, adviseur en bij de overheid, in combinatie met zijn inzet voor maatschappelijke organisaties, heeft hij vanuit verschillende invalshoeken kunnen kijken naar de complexe samenhang tussen mobiliteit, ruimtelijke ontwikkeling en economie.

Extra informatie:

Paperback / softback
76 pagina's
Met illustraties
April 2015
388 gram
264 x 214 x 11 mm
EAN: 9789059729674
Eburon

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen