Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Annemiek Kuijer,Kind & Kanker
  • Annemiek Kuijer,Kind & Kanker
Annemiek Kuijer,Kind & Kanker
Kind & Kanker
Professionals en gezin samen sterk
€ 22.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Eline is nog maar vijf jaar oud als ze van de ene op de andere dag blijkt te lijden aan acute leukemie. Annemiek Kuijer beschrijft vanuit haar perspectief als moeder én arts de reis die zij met haar gezin aflegt door een wereld vol onzekerheid en pijn. Ze geeft een unieke inkijk in de onwerkelijke dagelijkse praktijk van de kinderoncologie.

Eline, haar broer, zus en ouders gaan een samenwerking met hun behandelaren aan die wordt gekenmerkt door openheid, optimisme, gelijkwaardigheid en vertrouwen. Na de pech van de diagnose volgt het geluk van goed nieuws en het gezin durft voorzichtig weer te geloven in een gezonde toekomst. Ontreddering maakt plaats voor moed, broosheid groeit uit tot onwaarschijnlijke veerkracht.

Kind & kanker is een hoopgevend verhaal over de weerbaarheid van het kind en een ode aan waardevolle geneeskunde waarbij ouders en kinderen écht meedoen en artsen en patiënten elkaar ontmoeten van mens tot mens.

Met medewerking van: Rob Pieters (kinderoncoloog), Jim van Os (psychiater), Frans Luteijn (verpleegkundig specialist), Lisanne Spaander (survivor Ewingsarcoom), Jo Scholtes (huisarts), Tessa Kerre (hematoloog en Lianne Haveman (kinderoncoloog)
Extra informatie:

Paperback / softback
216 pagina's
Maart 2021
464 gram
240 x 171 x 15 mm
EAN: 9789401475358
Lannoo Campus

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen