Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Annemarie van Heijningen-Steenbergen,Ik kan het niet loslaten!
  • Annemarie van Heijningen-Steenbergen,Ik kan het niet loslaten!
Annemarie van Heijningen-Steenbergen,Ik kan het niet loslaten!
Annemarie van Heijningen-Steenbergen
Ik kan het niet loslaten!
over piekeren, perfectionisme en slapeloze nachten
€ 15.99

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

In Ik kan het niet loslaten!beschrijft Annemarie hoe ze destijds vastliep in perfectionisme en controledrang.Haar verhaal gaat over de keerzijde van een te groot verantwoordelijkheidsgevoel, haar jarenlange slaapstoornis en de moeizame weg naar genezing.

Dit boek is een must have voor slechte slapers - en eveneens voor `moeilijke loslaters`, voor mensen die worstelen met prestatiedrang en een lage zelfwaarde. Annemarie stelt kritische vragen, niet alleen aan zichzelf maar ook aan God. Een eerlijke worsteling, met als ondertoon: `Ik laat U niet los, voordat U mij hebt gezegend.`

Dit boek bevat, naast veel praktische en pastorale handvatten, ook psychologische adviezen van Kees Roest (psychotherapeut bij Eleos en auteur van o.a. Niets moet, alles mag). Met zelfhulptips: bij elk hoofdstuk legt Kees uit hoe je je gedrag kunt beïnvloeden via je gedachten middels de Rationeel Emotieve Therapie. Een boek dat je - anders dan veel andere zelfhulpboeken-in één adem uitleest en je helpt sterker en stabieler in het leven te staan.

Extra informatie:

Paperback / softback
April 2012
261 gram
216 x 136 x 15 mm
EAN: 9789023920281
KokBoekencentrum Non-Fictie

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen