Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Annemarie C. van der Grift,Van herkenning naar erkenning
  • Annemarie C. van der Grift,Van herkenning naar erkenning
Annemarie C. van der Grift,Van herkenning naar erkenning
Van herkenning naar erkenning
Kind van de Nieuwe Tijd 2
€ 26.99
24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00
Het vroegtijdig (h)erkennen van hooggevoeligheid in de kindertijd is van groot belang om disbalans op latere leeftijd te voorkomen. Annemarie geeft een inkijk in het proces waarin ze terecht komt, nadat ze van een medium krijgt ‘bevestigd’ dat haar zoon Chris hooggevoelig is en over paranormale eigenschappen beschikt. Ze verdiept zich in deze materie en (her)ontdekt daarmee haar eigen hooggevoelige eigenschappen. Ze komt erachter wat er bij Chris speelt en waarom hij doet zoals hij doet.

Nadat haar moeder plotseling overlijdt, krijgt het leven van Annemarie een wending. Ze merkt dat haar bewust-zijn zich verruimt en ze ervaart een spiritueel ontwaken. Met vallen en opstaan leert ze met de eigenschappen van Chris omgaan en komt ze tevens dichter bij haarzelf. Annemarie ervaart dat haar zoon met een reden in haar haar leven is gekomen. Hij blijkt een kind van de Nieuwe Tijd.

Naast dat Annemarie van der Grift werkzaam in de reguliere zorg is, houdt ze zich bezig met bewustwording, energetisch werk en healing. Vanuit haar levensmissie ‘mensen helpen helen’ is dit (duo)boek tot stand gekomen. Waar in het eerste boek de weg naar herkenning centraal staat, zo komt in dit boek de erkenning aan bod. Haar persoonlijke verhaal wordt aangevuld met theorie, voorbeelden uit de praktijk, oefeningen, handvatten, inzichten en tips. Dit (duo)boek kan als leidraad dienen bij het leren omgaan met hooggevoeligheid in de Nieuwe Tijd. Het kan zowel ouders als mensen zonder kinderen ondersteuning bieden. Tevens geschikt voor opvoeders, verzorgers, leerkrachten en hulpverleners.


Extra informatie:
Kind van de Nieuwe Tijd 2
Paperback / softback
246 pagina's
Met illustraties
Juli 2021
388 gram
209 x 146 x 17 mm
EAN: 9789493071803
Obelisk Boeken

24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00