Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Anneleen Van den Berge,Honderd dagen rijst
  • Anneleen Van den Berge,Honderd dagen rijst
Anneleen Van den Berge,Honderd dagen rijst
Honderd dagen rijst
Alleen onderweg in Zuidoost-Azi?
€ 24.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenIk ben Anneleen en verliefd geworden op Azië. In de zomervakanties trek ik het liefst oostwaarts.

Wanneer de meeste van mijn vroegere reisgenoten huwen en kinderen krijgen, besluit ik om er alleen op uit te trekken. Het verlangen om mijn favoriete plaatsen ook buiten het regenseizoen te bezoeken, is groot. Zo tover ik mijn onuitgesproken reisdroom om in een uitgekiende reis van honderd dagen doorheen Thailand en Vietnam, en een beetje Laos.

Met elke stap die ik zet, door iedere kortstondige ontmoeting verandert mijn tocht in een buitengewone ervaring. Ik geniet ervan om alle keuzes zelf te maken en besef meer dan ooit dat ik prima gezelschap ben voor mezelf. Door alleen te reizen staan je zintuigen nog meer op scherp en absorbeer je de geuren en kleuren van de Zuidoost-Aziatische cultuur alleen maar sterker.

Wil je weten of alleen reizen ook iets voor jou is? Of vanuit je luie zetel een vleugje Azië ontdekken? Reis dan mee in mijn voetstappen.Anneleen Van den Berge (1977) studeerde moraalwetenschappen en geeft les in het secundair onderwijs. Ze start met het schrijven van reisverhalen na haar eerste reis in Thailand. Dit resulteerde in haar blog Onder Andere Wolken. Daarnaast schrijft ze ook reisverslagen voor de Reiskrant van Wegwijzer vzw.Extra informatie:

Paperback / softback
150 pagina's
Met illustraties
November 2021
342 gram
242 x 169 x 12 mm
EAN: 9789083092492
Uitgeverij Inkt

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen