Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Anneleen Bru,I love Happy Cats Revolutie
  • Anneleen Bru,I love Happy Cats Revolutie
Anneleen Bru,I love Happy Cats Revolutie
I love Happy Cats Revolutie
€ 29.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenNa het succes van haar eerste bestseller, ‘I love Happy Cats - Handleiding voor een gelukkige kat’, brengt Anneleen Bru nu het langverwachte vervolg uit, de ‘I love Happy Cats Revolutie’. Dit boek onthult alle geheimen om het gedrag van de kat te begrijpen én te veranderen via training, management en gedragsmodificatie, en is bestemd voor de gevorderde katteneigenaar en -professional.


Anneleen verzamelt in dit boek al haar kennis als gedragstherapeut in een uniek model, de Kattenmatrix®, een 50-stappenplan dat ze ontwikkelde om het gedrag van de kat (opnieuw) in balans te brengen. Aan de hand van de Kattenmatrix® kan elk ongewenst gedrag bij de kat aangepakt worden op een gestructureerde manier, gebaseerd op wetenschappelijke info en tien jaar ervaring. Het boek bevat een duidelijk overzicht van de meest voorkomende gedragsproblemen bij katten en hoe deze te verhelpen.

De revolutie van gelukkige katten startte met de Handleiding en gaat verder met dit uitgebreide en diepgaande naslagwerk voor liefhebbers en professionals om het gedrag van de kat voor eeuwig en altijd te doorgronden en te veranderen.Extra informatie:

Hardback
Met illustraties
November 2019
1217 gram
248 x 176 x 39 mm
EAN: 9789082772241
Felinova Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen