Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Annegreet van Bergen,Mijn moeder wilde dood
  • Annegreet van Bergen,Mijn moeder wilde dood
Annegreet van Bergen,Mijn moeder wilde dood
Mijn moeder wilde dood
een persoonlijk en praktisch verhaal over zelfbeschikking
€ 20.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe moeder van Annegreet van Bergen was vijfentachtig, weduwe en werd geplaagd door een opeenstapeling van kwalen. Ze wilde euthanasie, maar dat verzoek werd afgewezen. Haar dochter hielp haar met sterven en schreef na afloop het boek dat ze destijds graag zelf had willen hebben.
In `Mijn moeder wilde dood` vertelt Annegreet van Bergen (auteur van `Gouden jaren`) indringend over de doodswens van haar moeder en over haar eigen ervaringen. Daarnaast brengt ze in kaart welke vijf wegen –` van euthanasie tot pil van Drion – naar een humane, zelfgekozen dood kunnen leiden. Dit gebeurt op basis van aangrijpende en ontroerende verhalen van nabestaanden, aangevuld en van commentaar voorzien door deskundigen. Ook geeft ze praktische adviezen.
`Mijn moeder wilde dood` is een breed, uiterst toegankelijk en indrukwekkend overzicht van de manieren waarop oude of doodzieke mensen zelf voor de dood kunnen kiezen, voor het eerst geschreven vanuit het standpunt van de betrokkenen
zelf.


Extra informatie:

Paperback / softback
December 2016
343 gram
210 x 135 x 23 mm
EAN: 9789045034225
Atlas Contact

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen