Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Anne van Winkelhof,Alles wat ik wilde zeggen maar niet zei
  • Anne van Winkelhof,Alles wat ik wilde zeggen maar niet zei
  • Anne van Winkelhof,Alles wat ik wilde zeggen maar niet zei
Alles wat ik wilde zeggen maar niet zei
Brieven aan mijn psychiater
€ 19.99
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag
  • Vanaf € 20 gratis verzenden


Sinds de eerste ontmoeting in 2018 schrijft Anne van Winkelhof brieven aan haar psychiater, bij wie ze in therapie is. De brieven geven een uitzonderlijk kijkje in een therapieproces, nemen je mee de spreekkamer in en tonen het verloop van een therapeutische, maar vooral menselijke relatie.

Alles wat ik wilde zeggen maar niet zei gaat over een zoektocht naar contact, intimiteit, naar gezien en erkend voelen, en is een onderzoek naar een taal die past. Een taal die voorbij gaat aan psychiatrisch vakjargon. Een taal waarmee Anne zich verbonden voelt, omdat zij zich daarmee duidelijk kan maken aan de ander en zij de ander – eindelijk – haar woorden toevertrouwt.

Waarom blijft dit zo moeilijk? Contact, relaties, intermenselijk bewegen, het is me een raadsel. Met jou is het natuurlijk ook steeds weer een avontuur. Omdat ik weet hoe onze relatie in elkaar zit en wat ik van jou wel en niet kan verwachten, durf ik iets meer bij je uit te ademen (ja, zo voelt het – contact met anderen is zo spannend dat ik mijn adem moet inhouden). Toch maak jij soms ineens een schijnbeweging, waar ik dan eerst honderd uur over na ga denken en dan vier brieven later pas besef wat er eigenlijk gebeurd is.Extra informatie:

Paperback / softback
128 pagina's
November 2022
202 gram
212 x 142 x 14 mm
EAN: 9789493127227
Uitgeverij De Graaff