Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Anna Santens,Juiced by Anna
  • Anna Santens,Juiced by Anna
Anna Santens,Juiced by Anna
Juiced by Anna
Recepten voor een energieker leven
€ 24.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen‘Juices zijn goed voor een snelle detox?’ Think again! Het boek bevat naast 50 heerlijk verfrissende recepten voor kleurrijke juices en smoothies ook recepten in de figuurlijke zin: het is een leidraad voor een lichter, energieker leven en dito levensstijl.
Levensstijlcoach Anna Santens belicht in het boek tal van onderwerpen, waarover ze telkens haar beste tips en tricks deelt: recepten voor een zuivere huid, pre- en post-workout juices, energie boosters, tips om beter te slapen en minder stress te ervaren. Verwacht je aan ontspannende meditatie-, yoga- en ademhalingsoefeningen, slimme trucjes voor een betere spijsvertering en bijpassende juices en smoothies. Die laatste zijn bovendien een uitstekende manier om veel groenten en fruit toe te voegen aan jouw dagelijkse voedingspatroon.
Verder legt Anna helder uit hoe je vlot aan de slag kan met een slowjuicer en blender, wat nu precies het verschil is tussen een juice en een smoothie en verklapt ze je het geheime ingrediënt voor de perfecte smoothie.
Anna Santens is levensstijlcoach. Ze gelooft in een holistische benadering en gaat samen met haar klanten steeds op zoek naar een betere levens- en werkbalans met behulp van de juiste voeding voor lichaam en geest.


Extra informatie:

Paperback / softback
176 pagina's
December 2021
734 gram
245 x 190 x 22 mm
EAN: 9789463933797
Borgerhoff & Lamberigts

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen