Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Amit Biswas,Logo Land
  • Amit Biswas,Logo Land
Amit Biswas,Logo Land
Logo Land
a compilation of all municipality logo`s of The Netherlands
€ 27.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenAuteur Amit Biswas (Dhaka, Bangladesh, 1987) raakte na zijn vestiging in Nederland gefascineerd door het nieuwe logo van zijn woonplaats Eindhoven. Het inspireerde hem om informatie over alle logo’s en beeldmerken van alle gemeenten van Nederland te verzamelen wat geen geringe opgave bleek aangezien niet in alle gemeenten de benodigde informatie eenvoudig beschikbaar was. Hij heeft meer dan vier jaar geïnvesteerd in het onderzoeken en verzamelen van alle mooie verhalen van de gemeenten.

`Logo Land` vertelt het achterliggende verhaal van de logo’s van alle 352 gemeenten in Nederland. Elke gemeente heeft een eigen logo. Een logo is meer dan alleen een foto of een slogan. Een logo vertelt het verhaal over wat een gemeente uniek maakt door een combinatie van beeldmerken en woorden. Elke gemeente is uniek en dat geldt ook voor elk verhaal achter elk logo. Dit boek biedt een unieke combinatie van inzicht in Nederlands logo-ontwerp en onbekende verhalen over ons land. Boekliefhebbers kunnen door het heden en verleden van Nederland reizen en door middel van de logo`s de vele verborgen verhalen over dit land leren kennen. Een uniek boek!

Met voorwoorden van Jan van Zanen (voorzitter vereniging van Nederlandse Gemeenten) en Peter Kentie (directeur van Eindhoven365).Taal / Language : English

Extra informatie:

Hardback
200 pagina's
Met illustraties
Augustus 2021
748 gram
247 x 177 x 24 mm
EAN: 9789462264106
Lecturis

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen