Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  Alma Mathijsen,Bewaar de zomer
  Bewaar de zomer
  € 21.99
  Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 14:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  In een bocht van een slingerende weg tussen bos en olijfgaarden in Noord-Italië staat het huis dat Alma’s ouders als ruïne kochten. Al in haar eerste levensjaar namen ze haar mee, en sindsdien ging er geen zomer voorbij zonder het huis waar alles zich intenser af lijkt te spelen dan in Nederland. Alma’s vader werd er ziek en overleed het jaar daarna, een maand voordat ze naar Italië zouden gaan. Het huis dat zo vervlochten was met hem, symboliseerde zijn afwezigheid, en in de zomers daarna werd het gemis steeds heviger.
  Op verschillende momenten in Alma’s leven liet de taal haar in de steek, nu wendt ze juist die taal aan om grip op de gebeurtenissen te krijgen.
  In Bewaar de zomer neemt Alma Mathijsen de lezer mee naar de zomers in het huis waar ze haar rouw leerde verstoppen tussen de spleten en waar ze ontdekte hoe ze zichzelf moest laten vallen van de hoogste brug in de vallei. In dit zinderende en openhartige autobiografische boek reflecteert Mathijsen op verlies, volwassen worden, taal en liefde.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  192 pagina's
  Oktober 2020
  218 gram
  200 x 126 x 17 mm
  EAN: 9789403113814
  Uitgeverij De Bezige Bij b.v.

  Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 14:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel