Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Aline Kruit,Slapen is niets doen
  • Aline Kruit,Slapen is niets doen
Aline Kruit,Slapen is niets doen
Slapen is niets doen
Waarom het bij slapeloosheid geen zin heeft steeds harder je best te doen
€ 20.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Geactualiseerde en herziene editie

Slapen is lekker, gezond en belangrijk. Niet voor niets brengen we een flink deel van ons leven in bed door. Maar wat als je niet kúnt slapen, terwijl je zo verlangt naar een weldadige nachtrust? Misschien heb je al van alles geprobeerd om van je slaapprobleem af te komen zoals pillen slikken, lang in bed blijven liggen en ‘s avonds geen leuke dingen meer doen. Heel begrijpelijk dat je dat allemaal doet, maar helaas, het werkt niet. Erger nog, je komt van de regen in de drup.
In Slapen is niets doen lees je dat je niet méér moet doen om goed te slapen, maar juist mínder. Met als resultaat herstel van je natuurlijke slaappatroon en overdag voldoende energie om je leven voluit te leven.

Aline Kruit is arts en act-therapeut. Zij is gespecialiseerd in de behandeling van slaapproblemen met
acceptance and commitment therapy (act) en is verbonden aan Sleepwise. Met haar behandeling heeft zij al talloze mensen geholpen om weer lekker te kunnen slapen.

‘De belangrijkste boodschap van het boek: als je acties onderneemt omdat je móet slapen, geef je je hersenen het sein ‘onveilig’ en dat veroorzaakt stress. Ofwel: een slang die zichzelf in de staart bijt.’
www.jeleefstijlalsmedicijn.nl

‘Helder en toegankelijk geschreven met een positieve insteek’.
Mama’s mindExtra informatie:

Paperback / softback
Oktober 2020
356 gram
210 x 135 x 16 mm
EAN: 9789492798800
Uitgeverij Lucht

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen