Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Alias Pyrrho,Cognitio
  Cognitio
  de grondslagen van kennis en het kennen.
  € 21.41
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Kunnen we weten wat cognitie is?

  Deze vraag is een leidraad in dit boek en brengt ons naar vier voor cognitie relevante kennisgebieden om deze vraag te beantwoorden.

  1. De evolutie van het cognitieve vermogen. Met de vraag, hoe is het kennisnemen ooit ontstaan? We zullen veel aandacht besteden aan de komst, de onderdelen en eigenschappen van cognitie.
  2. De geboorte van elk organisme. En hoe met een immanente kenniscapaciteit het kennisnemen wordt uitgebreid tot een bepaald kennisbestand, doeltreffend voor een biotoop of samenleving.
  3. De cognitieve neurowetenschappen. De huidige cerebrale kennis van mentale processen; de fysieke werking en eigenschappen van de zenuwcel en de samenstelling in clusters en modules die tot kennis leiden.
  4. De filosofie. Het samenbindend vermogen om kennis in diverse, zoals bovengenoemde, perspectieven te plaatsen, te combineren en tot logische conclusies te komen.

  Cognitie bestaat uit diverse faciliterende en mediale componenten, zoals de ionenpompwerking van de zenuwcel en verder een aantal eigenschappen en uitingsvormen die we kunnen analyseren en inventariseren, maar er is ook een grond die ondoorgrondelijk is.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  178 pagina's
  September 2016
  312 gram
  235 x 155 x 17 mm
  EAN: 9789402153408
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen