Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Albert-Laszlo Barabasi,De Formule
  • Albert-Laszlo Barabasi,De Formule
Albert-Laszlo Barabasi,De Formule
De Formule
de universele wetten van succes
€ 26.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


In ‘De formule’ doet hoogleraar Albert-László Barabási zijn baanbrekend onderzoek naar de principes achter succes uit de doeken. We hebben geleerd dat hard werken en je talenten benutten de sleutels tot succes zijn. Hoewel ons harde werk in de praktijk vaak onvoldoende erkenning of andere vormen van beloning oplevert, blijven we resoluut volharden in deze aanpak – we kennen immers geen andere.
Barabási laat zien waarom dit niet werkt en wat succes werkelijk is, namelijk een netwerkeffect gebaseerd op de perceptie en waardering van de mensen om je heen. Respect en waardering blijken cruciaal te zijn voor de erkenning van jouw werk en voor je succes. Plat gezegd: je bent pas succesvol als genoeg mensen tegen elkaar zéggen dat jij succesvol bent.
Met behulp van big data en vele casestudy’s formuleerde Barabási principes die bepalen wie nu werkelijk vooruitkomt in de wereld en wie niet. In ‘De formule’ worden ze uitgelegd en beargumenteerd en leer je hoe je ze kunt gebruiken in je eigen leven.Extra informatie:

Paperback / softback
336 pagina's
November 2018
429 gram
231 x 150 x 24 mm
EAN: 9789047010562
Atlas Contact

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen