Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Adriaan van Dis,De Parijsboeken
  • Adriaan van Dis,De Parijsboeken
Adriaan van Dis,De Parijsboeken
De Parijsboeken
De wandelaar stadsliefde. Sc?nes in Parijs et encore
€ 17.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenIn ‘De Parijs boeken’ van Adriaan van Dis zijn de roman ‘De wandelaar’, de verhalen en essays uit ‘Stadsliefde. Scènes in Parijs’ en twee extra verhalen bijeengebracht.

Van Dis woonde ruim zeven jaar in Parijs en nog steeds voelt hij zich verbonden met die stad. Hij is er onzichtbaar en verkent wijken waar gewoonlijk geen toeristen komen. Voor hem is Parijs een altijd veranderende stad: gekleurd, verscheurd en vol verborgen geschiedenissen.

In de roman ‘De wandelaar’ krijgt een man bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs, het verandert de man. Hij wil helpen, hij wil goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit.

In ‘Stadsliefde. Scènes in Parijs’ wandelt en fietst Adriaan van Dis door Parijs, een stad waar schoonheid en rijkdom tegen armoede schuren. Dankzij een register kan de lezer met Van Dis meewandelen en fietsen.


Extra informatie:

Paperback / softback
480 pagina's
Februari 2021
429 gram
200 x 125 x 36 mm
EAN: 9789025470876
Atlas Contact

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen