Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Adjiedj Bakas,Het tijdperk van chaos
  • Adjiedj Bakas,Het tijdperk van chaos
  • Adjiedj Bakas,Het tijdperk van chaos
Het tijdperk van chaos
De wereld na de pandemie
€ 22.95
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Gratis verzending


In de post-corona wereld, die nu begint met de 2G-samenleving, blijven centrale banken en overheden met helikoptergeld strooien. Belastingen gaan omhoog, energie-inflatie komt bovenop wooninflatie en ook de voedselprijzen stijgen.

Er komt een foodrevolutie: GMO meets Organic. Energie ‘blackouts’ worden normaal. Er wordt fors bezuinigd op de zorg, waardoor zorgsparen voor bijvoorbeeld een nieuwe heup normaal wordt. De zorg wordt zo sexy dat outsiders er nieuwe doorbraakinnovaties voor gaan bedenken, waardoor een zorginfarct voorkomen kan worden.
Digitalisering 4.0 houdt ons digitaal fit. Hybride werken is er straks niet alleen voor kantoorwerkers, maar met de komst van 6G internet kan de chirurg ook van huis uit op lange afstand opereren. Het platteland beleeft een revival, mede door het hybride werken de komst van elektrische vliegtuigjes, die als vliegende bussen stad en platteland met elkaar verbinden. Er komen mini-kerncentrales aan, waardoor stabiele emissievrije energie voorhanden komt . Het reparatiegilde bloeit: burgers creëren werk en toekomstverslimmers voor medeburgers in een tijd van stagflatie.

Containervervoer wordt duurder en bedrijven gaan daarom eigen vrachtschepen charteren. De drugsmaffia, Woke en de Klimaatkerk zorgen voor zelfverminking van het Westen. Bloedige aanslagen door Islamisten houden ons wakker. Ons huis wordt de ‘hondenmand’ waar we genieten van thuiswellness en de woonkeuken.
We leren leven van lockdown naar lockdown. De nieuwe supermacht China doet ondertussen zich meer en meer gelden: de Koude Oorlog is terug. Welkom in de toekomst!


Extra informatie:

Paperback / softback
300 pagina's
Met illustraties
December 2021
571 gram
211 x 131 x 16 mm
EAN: 9789083207865
B


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.