Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

ANWB,Charmecampings Noorwegen, Zweden, Denemarken
Charmecampings Noorwegen, Zweden, Denemarken
ANWB charmecampings
€ 23.99
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Gratis verzending


Charmecampings Noorwegen, Zweden en Denemarken

Rust en ruimte, genieten van de natuur, weg van het massatoerisme: voor een grote groep kampeerders zijn dat dé trefwoorden voor een geslaagde vakantie. Voor deze kampeerders selecteerde de ANWB in Noorwegen, Denemarken en Zweden zesenzeventig charmecampings: kampeerterreinen die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met ruime, groene standplaatsen op idyllische plekken, zoals in de bossen, in de buurt van het strand of aan een mooi meertje. Stuk voor stuk droomplekken.

Vaak heeft een charmecamping iets weg van natuurkamperen. Meestal zijn voorzieningen als een zwembad, een restaurant of een campingwinkel niet of beperkt aanwezig en ook animatie wordt op de meeste campings niet of beperkt aangeboden. Een charmecamping is niet te groot en niet te klein: het aantal standplaatsen ligt tussen de twintig en tweehonderd. Soms is een deel van de camping natuurkampeerterrein. Dat is vaak een van de redenen om deze camping als charmecamping te kwalificeren. We hopen dat je door deze gids net zo enthousiast terugkomt van vakantie als onze campinginspecteurs.Extra informatie:
ANWB charmecampings
Paperback / softback
176 pagina's
Met illustraties
Mei 2023
254 gram
205 x 145 x 12 mm
EAN: 9789018053024
ANWB Retail


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.