Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Rosalie Beekman, Yvette Verhoef,Persoonlijke verzorging, wonen en huishouden
  • Rosalie Beekman, Yvette Verhoef,Persoonlijke verzorging, wonen en huishouden
  • Rosalie Beekman, Yvette Verhoef,Persoonlijke verzorging, wonen en huishouden
  • Rosalie Beekman, Yvette Verhoef,Persoonlijke verzorging, wonen en huishouden
Persoonlijke verzorging, wonen en huishouden
voor het mbo
€ 81.00
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op dinsdag
  • Gratis verzending


Met behulp van dit boek leer je alles wat nodig is om een zorgvrager op een goede manier te ondersteunen en te begeleiden, waarbij zelfredzaamheid voorop blijft staan. Dat wat de zorgvrager nog zelf kan doen, doet hij of zij zelf. Jij ondersteunt hem of haar bij de taken die de zorgvrager niet meer (alleen) kan doen. Dit boek geeft je handige stappenplannen om hierbij te gebruiken. Met behulp van foto’s en illustraties leer je bijvoorbeeld hoe je een zorgvrager wast en scheert, maar ook hoe je een bed moet opmaken en hoe je zorgvragers kan ondersteunen bij het opstaan.

Allereerst behandelt Persoonlijke verzorging, wonen en huishouden de werkomstandigheden: hoe voer je alle handelingen hygiënisch, veilig en ergonomisch verantwoord uit? Daarna gaat het boek in op de handelingen die je moet uitvoeren bij het ondersteunen van de persoonlijke verzorging van de zorgvrager. Vervolgens worden de onderwerpen voeding en vocht besproken en komt ook de uitscheiding aan bod. Het boek gaat verder over de mobiliteit en zelfredzaamheid van de zorgvrager en wat de rol van jou als zorgprofessional daarbij is. Ten slotte wordt besproken hoe je de zorgvrager kan ondersteunen op het gebied van wonen en huishouden.

Dankzij de heldere schrijfstijl, de overzichtelijke opbouw en de vele praktijkvoorbeelden is Persoonlijke verzorging, wonen en huishouden zeer toegankelijk. Het boek wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform www.mboleren.nl. Hier vind je de bijbehorende vraaggestuurde en adaptieve e-learningmodulen van ExpertCollege die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen.


Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Juli 2021
932 gram
266 x 199 x 19 mm
EAN: 9789083139357
ExpertCollege