Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Winnen van de belastingdienst? Doe je zo!
  • ,Winnen van de belastingdienst? Doe je zo!
,Winnen van de belastingdienst? Doe je zo!
Winnen van de belastingdienst? Doe je zo!
€ 19.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenVertrouw jij er op dat jouw administratie op orde is? Ja? De ondernemers die ik in mijn advocatenpraktijk help ook. Zij hebben toch een boekhouder?Helaas bleek de administratie en de daarop gebaseerde belastingaangiften toch minder goed op orde dan gedacht. Met niet alleen aanvullende belastingheffingen en boetes tot gevolg, maar ook veel stress en langdurige onzekerheid.

Problemen met de belastingdienstkunnen eenvoudig worden voorkomen, als je als ondernemer zelf meer zou weten van de fiscale verplichtingen die je hebt. In dit praktische boek vind je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om conflicten met de belastingdienst te voorkomen en eventuele problemen vroegtijdig te signaleren.

Ik ben, Diana Jansen, fiscaal advocaat bij Tax Studio in Amsterdam. In mijnadvocatenpraktijk help ik al jarenlang ondernemers bij het oplossen van conflicten met de belastingdienst en het openbaar ministerie. Daarnaast publiceer ik regelmatig vakinhoudelijke artikelen, schrijf ik mee aan fiscale hand-en studieboeken en doceer ik onder meer aan rechters en belastingadviseurs. Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik doe? Kijk dan op www.taxstudio.nl


Extra informatie:

Paperback / softback
121 pagina's
November 2021
229 gram
210 x 146 x 11 mm
EAN: 9789083171807
Tax Studio

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen