Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sterrin Smalbrugge, Wendy Panders,Sterrins Reptielenreis
  • Sterrin Smalbrugge, Wendy Panders,Sterrins Reptielenreis
Sterrin Smalbrugge, Wendy Panders,Sterrins Reptielenreis
Sterrins Reptielenreis
€ 20.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


In Sterrins reptielenreis neemt ecoloog en herpetoloog Sterrin Smalbrugge, bekend van Het grote reptielenboek en haar Videoland-serie Reptielengek, je mee naar alle uithoeken van de wereld om de bijzonderste reptielen te ontdekken. Met illustraties van Wendy Panders en full colour reptielenfoto’s.

Reptielen komen over de hele wereld voor. Nou ja, bijna dan. Op één plek niet: Antarctica. Want daar is het veel te koud. Maar verder hebben deze slimme dieren zich overal weten aan te passen. Doordat het klimaat en de natuur op elk continent weer anders zijn, hebben reptielen zich op verschillende manieren ontwikkeld. In dit boek neemt Sterrin je mee op een spannende reptielenreis: ontdek alles over de verschillende continenten en de invloed van het landschap, het klimaat en de mens op reptielen, pas ontdekte en bijna uitgestorven soorten, en heel veel coole weetjes!

Wist je dat…
… de Texaanse padhagedis zijn vijanden wegjaagt met een bloedbom? Deze kleine hagedis spuit bloed uit zijn ooghoeken als hij zich bedreigd voelt. Gauw wegwezen, dus!

‘Sterrin Smalbrugge is een vrouwelijke Freek Vonk: gek op reptielen en ze reist de hele wereld over voor onderzoek. Een mooie mix van foto’s, tekeningen en tekst. Daardoor is het een fijn boek om te lezen én te bekijken.’
Kidsweek**** over Het grote reptielenboek


Recensie:
Lees Magazine
07-04-2021
'

‘Dit boek is een hele mooie verzameling van al deze dingen bij elkaar en daardoor een informatief boek met alles erop en eraan. Een naslagwerk dat elke reptielenliefhebber in zijn bezit zou willen hebben. Ook absoluut een aanrader om Reptielenreis in de klas te hebben of de schoolbibliotheek, zodat kinderen erin kunnen bladeren en lezen.’

'

Extra informatie:

Hardback
144 pagina's
Met illustraties
Januari 2021
868 gram
278 x 217 x 20 mm
EAN: 9789024592388
Luitingh Sijthoff

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel