Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst,Heerlijke zomer
  • Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst,Heerlijke zomer
Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst,Heerlijke zomer
Heerlijke zomer
Afvallen met Project Gezond
€ 27.50
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Na het enorme succes van ‘Heerlijke winter’ kon ‘Heerlijke zomer’ natuurlijk niet uitblijven. Inmiddels al het vijfde boek in de serie van Project Gezond.

Sinds 2017 zijn er meer dan 300.000 huishoudens met de boeken van Project Gezond aan de slag gegaan. Afslanken met gezonde maar vooral lekkere maaltijden bleek iets te zijn waar heel veel mensen behoefte aan hebben.

In dit boek staat de zomer centraal. Met 40 heerlijke recepten, die zijn verwerkt in 8 complete weekmenu’s. Verleidelijke bounty bites, heerlijke paella, een broodje Caprese, yoghurtijsjes met zomerfruit en een verrassende couscoussalade met gehaktballetjes. Dit, en nog veel meer vind je allemaal in dit prachtige zomerse boek.

Alle recepten zijn voorzien van een paginagrote foto, stap-voor-stap instructies, extra tips en tricks en natuurlijk de exacte voedingswaarden.

Met ‘Heerlijke zomer’ ga jij een fantastisch zomerseizoen tegemoet. Vol inspirerende recepten, geweldige maaltijden en praktische weekmenu’s die zorgen voor de juiste balans.

Een must-have voor iedereen die gezond de zomer door wil, maar ondertussen graag blijft genieten van het goede leven. Want daar draait het bij Project Gezond al vanaf het begin om. Gezond en vooral lekker eten!


Extra informatie:

Hardback
196 pagina's
Met illustraties
Maart 2021
860 gram
257 x 196 x 22 mm
EAN: 9789082745252
Project Gezond B.V.

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen