Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst,Heerlijke winter
  • Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst,Heerlijke winter
Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst,Heerlijke winter
Heerlijke winter
Afvallen met Project Gezond
€ 27.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Al 40.000 stuks verkocht! Hét afslankboek voor de herfst en winter!

Het succes van Project Gezond duurt voort. Sinds de lancering van het eerste boek in 2017 hebben al zeker 300.000 mensen profijt gehad van de heerlijke recepten en handige weekmenu’s die Natalia en Walter maken.

Met dit boek voegen zij weer een nieuwe dimensie toe aan het afslanken. Namelijk: seizoensproducten!

Hoe leuk is het als je ook tijdens het afslanken kunt genieten van al het lekkers dat de herfst en winter te bieden hebben.

Denk aan een heerlijke truffelpasta, pompoencake, runderstoof met bier, een vegetarische quiche met brie en spinazie, stevige tomatensoep met rookworst, stamppotten, hachee en een geweldige mandarijn-roomkaastaart met een bodem van kruidnoten.

Natalia en Walter hebben speciaal voor dit boek 40 gloednieuwe recepten ontwikkeld. Net als in eerdere boeken, zijn deze recepten verwerkt in 8 complete weekmenu’s waarin exact wordt beschreven wat en hoeveel je mag eten.

Laat je verrassen door de makkelijke en vooral lekkere recepten. En ontdek dat het ook in de wintermaanden heel goed mogelijk is om af te vallen en ondertussen te genieten van heerlijk eten!Extra informatie:

Hardback
196 pagina's
Met illustraties
Oktober 2020
863 gram
256 x 199 x 23 mm
EAN: 9789082745245
Project Gezond B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen