Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Paul Bessems, Walter Bril,Blockchain organiseren
  Blockchain organiseren
  fundamenten voor een nieuwe sociaaleconomische orde
  € 29.31
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen


  Onze economie drijft grotendeels op wantrouwen. Wanneer we zaken doen, moeten we elkaar kunnen vertrouwen. Daarvoor hebben we geld, contracten, merken en hiërarchieën geïnnoveerd. In het kielzog van deze instituties is een hele vertrouwensindustrie ontstaan, denk aan: banken, advocaten, accountants, marketeers en managers. Het nadeel van deze manier van vertrouwen organiseren is, dat de complexiteit onnodig toeneemt waardoor onze productiviteit daalt.

  Steeds meer professionals en organisaties raken enthousiast over een nieuw organisatieconcept: ‘Blockchain Organiseren’. Blockchain Organiseren gaat over de inbedding van een disruptieve technologie (Blockchain) in een fundamenteel nieuw organisatiemodel (Weconomics). Het is een manier om vertrouwen te organiseren zonder dat de complexiteit toeneemt. Het heeft de belofte in zich om geld, contracten en management grotendeels te vervangen. Blockchain Organiseren verbetert de productiviteit, zorgt voor een betere privacy en efficiëntere processen.

  Dit boek richt zich op mensen die meer willen weten over Blockchain Organiseren, hiervoor projecten opzetten, strategieën ontwikkelen, beleid maken of instrumenten gaan ontwikkelen.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  646 pagina's
  Met illustraties
  Mei 2017
  1078 gram
  240 x 170 x 36 mm
  EAN: 9789463426572
  Mijnmanagementboek.nl

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen