Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Vrouwen onderweg
  • ,Vrouwen onderweg
,Vrouwen onderweg
Gerie-Anne van den Brink-Blankensteijn
Vrouwen onderweg
Bijbels dagboek voor vrouwen
€ 19.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Hoewel de Bijbel wel is getypeerd als een ?mannenboek?,  spelen vrouwen in de Schrift, en zo in de heilsgeschiedenis, een grote rol. En uit de brieven van Paulus blijkt dat zij ook in de eerste christelijke gemeenten een duidelijke plaats hadden. Deze plaats van de vrouw in de Schrift is het thema van dit dagboek. Via een doordachte opzet wordt de vrouw in de Schrift op de voet gevolgd, vanaf Eva en de andere moeders van Israël tot de vrouw in de Openbaring van Johannes.

Op die manier komen vele aspecten van het vrouw-zijn aan bod, waaronder alleen-zijn, moeder-zijn, het huwelijk, vrouw en werk en de vrouw in de gemeente. Vrouwen onderweg wil de hedendaagse christenvrouwen iedere dag een gedachte meegeven, tot steun, hulp, richtingwijzer of troost.

De auteurs:
De eindredactie was in handen van Gerie-Anne Brink-Blankensteijn. Verder werkten aan dit dagboek mee: Willy Bakker-Huizinga, Mirjam den Boer-Neele, Marianne Buitink-Heijblom, Nynke Dijkstra-Algra, Noor van Haaften, Dien de Haan, Alie Hoek-van Kooten, Gien Knarssen, Edith Schouten, Joke van Sliedregt, Harmke C. Volders, Joke Verweerd, Mieke Wilcke-van der Linden.

Extra informatie:

Paperback / softback
Januari 1997
437 gram
200 x 125 x 22 mm
EAN: 9789023905554
KokBoekencentrum Non-Fictie

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen