Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  • Ton Damen,Verstoten
  • Ton Damen,Verstoten
Ton Damen,Verstoten
Verstoten
Op zoek naar mijn biologische moeder
€ 19.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenDe verbijsterende ontdekking van een biologische moeder die wereldnieuws was ***** ‘Wat een spectaculaire uitkomst van een zoektocht. En spannend tot het einde!’ Derk Bolt, presentator SPOORLOOS *****
Ton Damen (1958) is als baby direct weggehaald bij zijn moeder. Na zeven maanden in een kindertehuis belandde hij in een pleeggezin en werd al snel geadopteerd. Van zijn biologische moeder wist hij nauwelijks iets, en dat wilde hij graag zo houden. Hij was dolgelukkig met zijn adoptieouders en wilde hen vooral geen verdriet doen. Op een dag, najaar 2021, meldt zijn zoon dat een DNA-test een match heeft aangetoond. Ton blijkt een halfzus te hebben. Dit is het begin van een zoektocht naar zijn biologische moeder, waarin langzaam maar zeker de krankzinnige geschiedenis van Anna Zandvliet wordt ontrafeld.
VERSTOTEN is een indrukwekkend verhaal over de kant van afstandskinderen in een adoptiegezin, over emotionele banden en bloedbanden, en over een jong meisje dat wereldnieuws werd.
***** TON DAMEN (1958) is meer dan veertig jaar journalist. Hij begon bij Het Vrije Volk en was daarna 34 jaar in dienst bij Het Parool, waarvan lange tijd als parlementair redacteur en economisch redacteur. Is ook mede-oprichter van Schrijversvakschool ’t Colofon.Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Met illustraties
Juli 2022
336 gram
215 x 141 x 22 mm
EAN: 9789462972407
Uitgeverij De Kring

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen