Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Joost Bakker, Theo van Houten,Aan de slag met duurzame bedrijfseconomie
  • Joost Bakker, Theo van Houten,Aan de slag met duurzame bedrijfseconomie
Joost Bakker, Theo van Houten,Aan de slag met duurzame bedrijfseconomie
Aan de slag met duurzame bedrijfseconomie
€ 62.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenIn Aan de slag met duurzame bedrijfseconomie worden de belangrijkste aspecten behandeld die je moet kennen om binnen organisaties goede beslissingen te nemen en te zorgen voor een juiste planning-en-controlcyclus. Dat doen we door uit te leggen hoe bijvoorbeeld een balans, een resultatenrekening en een liquiditeitsoverzicht worden opgesteld, hoe je bepaalt of een organisatie financieel gezond is en hoe je investeringen kunt beoordelen. Ook staan we uitgebreid stil bij het berekenen van kostprijzen, het besturen van organisaties en het opstellen van businesscases.
Bij dit boek hoort ook een online omgeving en daar vind je allerlei extra’s. Je kan hier oefenen met de stof, cases lezen, uitleg vinden van modellen en actuele artikelen ontdekken. Een groot deel van de digitale content heeft betrekking op duurzaamheid.
Aan de slag met duurzame bedrijfseconomie is dus méér dan een boek. Het is een toolkit die je hopelijk stimuleert om echt aan de slag te gaan met bedrijfseconomie, zodat je goed en plezierig bent voorbereid op de praktijk.Extra informatie:

Hardback
266 pagina's
Met illustraties
Augustus 2021
545 gram
245 x 172 x 13 mm
EAN: 9789055163366
Concept uitgeefgroep

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen