Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

,The book seat Paars
  • ,The book seat Paars
  • ,The book seat Paars
Bookseat Leeskussen Purper/Paars
€ 39.95
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Gratis verzending


De Book Seat™ is een Australisch gepatenteerd ontwerp en biedt boekenliefhebbers de mogelijkheid om handenvrij te lezen! Een kleine roman, zwaar kookboek of tablet wordt met het grootste gemak ondersteunt door Book Seat™.

De ondergrond maakt niet uit waar je de Book Seat™ gebruikt, want door de bolletjes past het zich eenvoudig aan elk oppervlakte aan, vlak of oneffen. Dus handig voor in bed op het strand of in de auto en bovendien ook een uiterst comfortabel kussen!

De Book Seat™ is gemaakt van een hoge kwaliteit 190 grams imitatie-suède en voelt uiterst comfortabel en zacht aan en is zeer vlekbestendig. Het heeft een handige grote lus aan de bovenkant als handgreep zodat je de Book Seat™ gemakkelijk kunt ophangen of meenemen. Aan de achterkant zit nog een handig zakje waar je losse spullen als een leesbril, Smartphone of schrijfgerei in op kunt bergen. Het plexiglas klepje aan de voorkant zorgt ervoor dat je boek open blijft liggen en jij je handen vrij hebt!

- Materiaal: 190 grams imitatie-suède van hoge kwaliteit
- Afmetingen: 30 x 29 x 24 cm
- Reiniging: Gebruik zachte borstel of een licht bevochtigde doek en zacht schoonmaakmiddel

Extra informatie :

EAN: 9346017000079
Craenen


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.