Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Asaf Gafni, Stefan van Wonderen, Steven C. Glas,Anatomie en fysiologie mbo niveau 3
  • Asaf Gafni, Stefan van Wonderen, Steven C. Glas,Anatomie en fysiologie mbo niveau 3
Asaf Gafni, Stefan van Wonderen, Steven C. Glas,Anatomie en fysiologie mbo niveau 3
Anatomie en fysiologie mbo niveau 3
€ 73.95
Levertijd: 2 tot 3 werkdagenAnatomie en fysiologie vormen de basis voor het begrip van het menselijk lichaam. Dit boek is logisch opgebouwd vanuit de kleinste eenheden, waarbij complexe concepten tot de eenvoud zijn gereduceerd. Onderwerpen als moleculen, genetisch materiaal en cellen worden opgevolgd door weefsels en organen. Alle orgaansystemen van het menselijk lichaam zijn uiteengezet in een context waarin studenten de verbanden leren leggen naar relevante praktijksituaties.

De teksten zijn rijkelijk voorzien van prachtige illustraties en verwijzingen naar relevante werksituaties voor de aanstaande zorgprofessional. Daarnaast maken de heldere schrijfstijl, het gebruik van praktijkvoorbeelden en de overzichtelijke indeling Anatomie en fysiologie toegankelijk voor mbo-studenten niveau 3.

Anatomie en fysiologie maakt deel uit van de boekenreeks van ExpertCollege en de bijbehorende e-learning voor het mbo Zorg en Welzijn. Het boek wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform www.mboleren.nl. Hier staan de bijbehorende e-learningmodulen van ExpertCollege met ondersteunende oefeningen, video’s en animaties die studenten helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen.


Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Juli 2021
1190 gram
264 x 196 x 20 mm
EAN: 9789083144757
ExpertCollege

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen