Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Delphine Steelandt, Steve Boedt,The right mindset
  • Delphine Steelandt, Steve Boedt,The right mindset
Delphine Steelandt, Steve Boedt,The right mindset
The right mindset
Een leven vol zelfvertrouwen in 10 stappen
€ 24.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen`The right mindset` werkt. Altijd. En voor iedereen. Want de functie van ons denken en onze emotie is bij iedereen gelijk. Het is de inhoud van de gedachtegang die bij iedereen anders is. De impact van je gedachten op je leven is gigantisch. Als je minder en juister denkt, word je rustiger en minder emotioneel. Hoe juister je denkt, hoe gelukkiger je wordt.
Wat en hoe je denkt, bepaalt hoe je je voelt. The right mindset is een boeiende, hoopgevende verzameling van alle info en inzichten van mijn onderzoek naar mentale fitheid die ik geput heb uit mijn vele gesprekken met professionals in de materie, met Steve Boedt als lifecoach en vanuit mijn eigen ervaring. Het boek biedt je levensbelangrijke inzichten die écht werken. Een fitte levensstijl met gezond eten en beweging, dat is één kant van de medaille. Meer dan ooit besef ik dat het ook hand in hand gaat met mentale kracht en fitheid.

The right mindset geeft je energie waar je wakker van wordt. Iedereen, in om het even welke omstandigheden, kan zich gelukkig en zelfverzekerd voelen. Je moet alleen leren om anders te denken. Ik heb het zelf meegemaakt en durf te zeggen dat The right mindset mijn leven heeft veranderd. Het boek biedt je een leven vol zelfvertrouwen, goesting om het beste uit je leven te halen met heel simpele, direct toepasbare tips die jou een serieuze boost zullen geven.

Een gemakkelijk en aangenaam te lezen boek dat verrassend stevig binnenkomt en onder je huid kruipt.
Extra informatie:

Paperback / softback
176 pagina's
Mei 2022
697 gram
241 x 195 x 18 mm
EAN: 9789401483230
Lannoo

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen