Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Servaas Van Belle, Stephan Vanfleteren,Servaas Van Belle ? STAL
  • Servaas Van Belle, Stephan Vanfleteren,Servaas Van Belle ? STAL
Servaas Van Belle, Stephan Vanfleteren,Servaas Van Belle ? STAL
Servaas Van Belle ? STAL
€ 55.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenVoor dit bijzondere boek ging fotograaf Servaas Van Belle in alle uithoeken van België op zoek naar de meest tot de verbeelding sprekende stalletjes, om ze daarna consequent onder dezelfde ideale lichtomstandigheden te fotograferen. En ideaal betekent voor Van Belle: in dichte mist.

Schuilplaatsen voor vee in weiden en velden zijn in die mate een evidentie in onze omgeving en cultuur dat ze zelden worden opgemerkt. Nochtans staan er in het Belgische landschap architecturale pareltjes. Deze stallen en barakken zijn een groepswerk van man en natuur, en kunnen ontroerend mooi zijn. Talrijke vormen en formaten, opgetrokken uit diverse (afbraak)materialen en met een uiteenlopend kleurenpalet, sieren het landschap. Met de tand des tijds duidelijk zichtbaar ademen ze verhalen uit, die Servaas Van Belle als geen ander weet te capteren.

Met een uitgebreide inleiding door Stephan Vanfleteren.

Publicatie naar aanleiding van de tentoonstelling van Servaas Van Belle in het kader van `Foto Knokke-Heist` in Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke-Heist van 26 maart tot 12 juni 2022.


Extra informatie:

Hardback
192 pagina's
April 2022
1465 gram
328 x 248 x 27 mm
EAN: 9789464366372
Hannibal

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen