Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  Smartwatch Hama Fit Watch 6900 zwart
  € 105.00
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  Smartwatch, fitnesstracker of hardloophorloge - met de "Fit Watch 6900" bent u altijd up-to-date en beschikt u over een motiverende coach die u naar nieuwe topprestaties brengt.
  Hardlopen, spinning, voetbal, badminton of yoga - je bent te ver gekomen om nu op te geven!
  U wilt het precies weten: weergave van uw exacte route weer bij het joggen, fietsen of wandelen met de geïntegreerde GPS - zonder smartphone.
  Niets meer missen: meldingen met tillingsalarm en displayweergave met berichtvoorbeeld voor WhatsApp, Instagram, Facebook, sms, telefoontjes, e-mails en nog veel meer.
  Of het nu om regen of het zwembad gaat: dankzij beschermingsklasse IP68 is de waterdichte fitness-tracker geschikt voor alle activiteiten in en rond het water.
  Swipen zoals op een smartphone: gebruiksvriendelijk, full-colour 1,3-inch full-touch lcd-scherm voor een snel overzicht van alle functies.
  Joggen, voetbal of yoga: kies uit 9 sporten en ontvang een analyse op maat.
  Houd de hartslag 24 uur per dag in de gaten: continue hartslagmeting, ook tijdens rust en slaap.
  Zoete dromen of malende gedachten: met de slaapanalyse ziet u precies de verhouding tussen de diepe slaap-, droom- en waakfasen.
  Sportieve successen voor altijd: houd uw persoonlijke topprestaties bij - met de ontspanner op afstand kunt u de camera van uw smartphone bedienen voor de perfecte selfie.
  Met muziek gaat het meteen beter: muziek van de smartphone via het fitnesshorloge, bijv. starten/stoppen, nummer vooruit en achteruit.
  Op deze app kunt u vertrouwen: "Hama FIT" is getest door kwaliteitscontrole en in Duitsland uitgebreid op elke functie getest.
  Geen couch potato meer: de bewegingsherinnering pusht u na een vooraf ingestelde tijd naar nieuwe topprestaties.
  Dagelijks doel 10.000 stappen: bekijk precies hoeveel stappen u elke dag zet met de stappenteller.
  Sportieve dagelijkse caloriebalans: bekijk de totale verbruikte calorieën op het display en in de app op welk moment u de meeste calorieën hebt verbruikt.
  5 dagen gebruik - één accu-oplading: registreer tot 5 dagen activiteit met één accu-oplading, na drie uur opladen klaar voor de volgende uitdaging.


  Extra informatie:

  stuk 1/stuk
  211 gram
  184 x 75 x 60 mm
  EAN: 4047443455901
  Artikelnr: 1402108
  Hama

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen